Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poděkování za FOR PETS

Chtěli bychom poděkovat za možnost účastnit se umísťovací výstavy konané v rámci FOR PETS 2018.

Jako vždy byla akce velmi příjemná, přínosná a potěšilo nás, že jsme se, někdy i nečekaně, setkali se známými a kamarády. Občas je člověk překvapen, když potká " na zvířátkách" třeba kolegu z práce nebo dávného známého. Zkrátka FOR PETS prostě nezklamalo v žádném ohledu.

Každý rok sem přivážíme pár " pěkných kousků" z naší kolekce.

Letos se lidé mohli potkat a pomazlit se s asi roční mourovatou slečnou Růženkou z Branického depozita. Přestože nastavovala svůj krásný hebký kožíšek k pohlazení, jela po skončení výstavy domů. Ale prý zase tak neva, protože teta Magda nakoupila za odměnu své hvězdě spóóóustu dobrot do mističky.

Dalším do páru byl matador Holeček.

V posledním období jsme zaznamenali řadu umísťovacích úspěchů i u koček, které byly problematické a v depozitech byly delší dobu ( např. Sandy, Pipena, Matýn, Pumi, Jump), tak jsem se rozhodla vytáhnout další trumf - Holečka.

Jako by věděl, že hraje o všechno, vyladil zdravotní formu ke správnému datu a vyrazil do souboje s krasavci z ostatních útulků a depozit. Bojoval statečně - předváděl své ladné křivky, když se s vysoko neseným ocáskem otáčel ve výstavní kleci, ducal hlavičkou, lehal si na záda a nastavoval bříško k podrbání. Lidé se zastavovali, zajímali se, rozdali jsme pár kontaktů, ale na svůj vysněný nový domov si musí Holeček přece jen ještě počkat. 

Přesto neztrácíme optimizmus a spolu s Růženkou a Holečkem vyhlížíme ty správné lidičky a těšíme se už teď na další ročník FOR PETS 2019.